SAMO DA VIDITE KAKVA JE BOMBETINA UNUKA POKOJNOG TOZOVCA! Grudi u prvom planu, pozadina ogromna, a tek da joj vidite poze...
Tozovac, Foto: Printscreen

vrelo

SAMO DA VIDITE KAKVA JE BOMBETINA UNUKA POKOJNOG TOZOVCA! Grudi u prvom planu, pozadina ogromna, a tek da joj vidite poze...

Stars -

Predrag Živković Tozovac bio je jedan od najpoznatijih srpskih pevača i kompozitora, a preminuo je u aprilu 2021. godine.

Iako nije među živima više, njegov lik i delo i dalje žive, kako među njegovim fanovima, tako i među najbližima. Često ga se seti i unuka i mezimica Jovana Đorđić, a sada se posebnim povodom oglasila na Instagramu.

Ona je objavila jednu od poslednjih fotografija nastalih sa dedom, a u poruci mu je čestitala rođendan koji je na današnji dan.

- Srećan rođendan, volim te - napisala je ona.

Osim toga, Jovana je veoma atraktivna devojka i jednom prilikom pohvalila se fotografijom sa turskim glumcem Džanom Jamanom, koji je tada boravio u Beogradu.

- Mnoge su dobile sliku, ali nijedna ovakav pogled - napisala je Jovana uz fotografiju koju možete videti iznad, na kojoj glumac gleda u nju, dok je drži oko struka.

Osim toga, kod Jovane se mogu pronaći veoma provokativne slike u kupaćim kostimima, sa luksuznih destinacija i noćnog provoda.

Kurir / Blic

Bonus video:

04:23

TOZOVAC JE BIO SRPSKI FRENK SINATRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track