ZASPALA ZA VOLANOM PA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! Pevačica progovorila o jezivoj saobraćajci: Auto je uništen, Bog me je sačuvao
Foto: Printscreen Instagram

za ovaj nemili događaj okrivila sopstvenu nemarnost

ZASPALA ZA VOLANOM PA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! Pevačica progovorila o jezivoj saobraćajci: Auto je uništen, Bog me je sačuvao

Stars -

Pevačica Matea Stanković pre šest godina doživela je saobraćajku o kojoj je sada javno govorila.

Matea je za ovaj nemili događaj „okrivila“ sopstvenu nemarnost i terapije pod kojom je bila.

- Imala sam operaciju tada, zapravo intervenciju, radila sam cirkon keramiku na zubima i imala sam neke silne anestezije tako da me ništa nije bolelo. Međutim, kada su anestezije popustile, popila sam dva leka protiv bolova i kada je to sve popustilo meni se jako prispavalo. Bila sam umorna i iscrpljena, više puta mi je padala glava - počela je priču Matea, a zatim otkrila zbog čega taj dan slavi kao drugi rođendan.

Matea Stanković
foto: Printscreen Instagram

- I više se ničega ne sećam. Sva sreća, kada sam zaspala za volanom, ja sam pustila nogu sa gasa, inače da se desilo da sam dodala gas, ko zna šta bi bilo. Sreća u nesreći. Auto sam uništila, očešala sam celu stranu, ali samo je limarija bila u pitanju. Dovezla sam se do Beča, kažem Bog me čuvao. Ta jedna greška, glava u torbu, više nikad! Rekla sam prvi put sad kad mi padne glava, stajem na prvu pumpu i spavam - rekla je Matea.

Matea Stanković
foto: Printscreen

Pevačica je otkrila da je iskusan vozač, ali da je jedna nemarnost za malo koštala glave.

- Vozim baš dugo. I pre nego što sam dobila dozvolu, moj pokojni otac me je naučio da vozim, bukvalno sa četrnaest godina sam sela za volan. Mada, testove nisam položila iz prve, (smeh) ali vožnju jesam. Nisam bila lenja da učim, nego sam brza, pa sam hemijskom nešto prežvrljala i ispravljala neka pitanja, a to tako nije smelo! Testove sam iz drugog puta položila – istakla je Matea.

Kurir.rs/Grand/K.M.

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track