"MOJI SILIKONI SKUPLJAJU PRAŠINU..." Tamara Đurić otkrila šta je uradila sa izvađenim implantima
Foto: Printscreen Pink Tv

evo šta kaže o OPERACIJI SMANJIVANJA GRUDI

"MOJI SILIKONI SKUPLJAJU PRAŠINU..." Tamara Đurić otkrila šta je uradila sa izvađenim implantima

Stars -

Tamara Đurić, iako je važila za starletu koja ima skoro, pa najveće grudi na estradi, odlučila je da izvadi silikone i pokaže svoje prirodno izdanje, koje joj brutalno stoji.

Mnogi su se začudili što je starleta uopšte odlučila da izvadi silikone iz grudi, jer ih je godinama uvećavala, a sada se po prvi put pojavila u javnosti nakon intervencije i progovorila o nedavnoj operaciji smanjivanja grudi.

Tamara Đurić
foto: Printscreen Pink Tv

- Ognjenova želja je oduvek bila da se vratim na staro, govorio mi je "bila si lepša pre", a lepota je u oku posmatrača. U mom slučaju, ja sam se jednog jutra probudila i shvatila da mi ne trebaju toliko velike grudi. Ranije sam pričala na tu temu, smetalo mi je što se haljine svetskih dizajnera šiju proporcionaln, problem je bio što sam dole XS, a gore XL - rekla je Tamara, a potom nasmejala sve u studiju:

Tamara Đurić
foto: Printscreen Pink Tv

- Moje grudi su i dalje tu, a silikonski implanti su na ormanu, skupljaju prašinu. To je jedan pehar mog života, ja sam sa njima živela i ne kajem se što sam ih imala, a sad se oslanjam na harizmu - rekla je ona u emisiji Amidži šou.

Kurir.rs/K.M.

Bonus video:

00:11

Tamara Đurić pokazala dekolte posle vađenja silikona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track