PRVI SNIMCI ANE NIKOLIĆ S NOVIM DEČKOM! Evo šta rade kad ne znaju da ih snimaju kamere! Pevačica se videla i sa ova 2 muškarca!
Foto: Youtube Paparazzo lov, Damir Dervišagić

PRVI SNIMCI ANE NIKOLIĆ S NOVIM DEČKOM! Evo šta rade kad ne znaju da ih snimaju kamere! Pevačica se videla i sa ova 2 muškarca!

Stars -

Ana Nikolić već nekoliko nedelja ima novog dečka, a sada su se pojavili i prvi snimci njih dvoje.

Ana Nikolić
foto: Youtube Paparazzo lov

Ali, pre nego što su uhvaćeni, kamere "Paparaco lova" su je snimile kako odvodi ćerku kod Raste sa kojim je na nekoliko minuta porazgovarala.

Odatle je Ana otišla u drugi deo grada i parkirala se. Na iznenađenje mnogih, nju je sačekao Goran Ratković Rale, kojem je pred Novu godinu napravila skandal i nasrnula na njega, jer mu je u studiju bila pevačica Olja Bajrami. Očigledno su njih dvoje rešili svoj odnos, čim su se posle toga videli.

1 / 11 Foto: Youtube Paparazzo lov

Rale je ušao u apoteku, a Ana je posle nekoliko sekundi pošla za njim i zajedno su kupovali tablete. Ana je bila raspoložena, smejala se i prva je ušla u svoj automobil. Na nekoliko trenutaka Rale je seo na zadnje sedište, ali je onda izašao i ispratio Anu.

Deset dana kasnije ekipa "Paparaco lova" je snimila Aninog novog dečka ispred njene zgrade. Seo je u njen automobil i otišao nešto da obavi. Potom je svratio do bankomata da podigne pare. Sve vreme je bio sam, Ane nije bilo sa njim.

I sledećeg dana je snimljen kako izlazi iz njene zgrade i opet seo u njen automobil. Tek nakon nekog vremena, pevačica je izašla iz svog stana i sela na mesto suvozača. Stali su kod Hrama Svetog Save, Ana je mahala ćerki koja joj je išla u susret. Zagrlila ju je i izljubila, a onda je devojčica otišla sa dekom. Nikolićka je nastavila dalje s dečkom, koji je svratio do jedne trafike dok je ona sedela u automobilu. Odvezli su se do njene zgrade, ona je izašla iz kola neraspoložena, a dečko je otišao da parkira auto.

Kurir/Paparaco lov

Bonus video:

00:21

Ana Nikolić se baš zaljubila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track