SVE POD KLJUČ! Selma Bajrami se posle zabrane ulaska u Srbiju i niza provokacija odlučila na DRASTIČAN POTEZ
Foto: Printscreen Instagram

SVE POD KLJUČ! Selma Bajrami se posle zabrane ulaska u Srbiju i niza provokacija odlučila na DRASTIČAN POTEZ

Stars -

Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka Selma Bajrami nije prestajala da se oglašava. Međutim, sada se odlučila na veoma čudan potez.

Naime, ona je zaključala svoj Instagram profil pa oni koji je ne prate ne mogu da joj pišu, niti da vide njene objave. Pevačici ipak nije baš svejedno što je izgubila "veliki kolač", budući da je u Srbiji mnogo nastupala a samim tim i dosta zarađivala.

Sada joj je previše pažnje koju je dobijala prethodnih dana, pa se zato rešila na ovaj potez.

Selma je u jeku skandala, podsetimo, poručivala da "crknu dušmani", te na mreže kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pevačicom iz Prištine Ritom Orom.

Potom je Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se "pumpa" nacionalizam i insistira na podelama.

Selma Bajrami
foto: Printscreen/Instagram

- Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi - podelila je Selma tada na Instagamu njegove reči, a sad se odlučila za drastičan korak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track