JOVANA CVIJANOVIĆ SVE IZMISLILA: Oglasio se Nikola Kalinić posle priča su bili INTIMNI, evo šta tvrdi proslavljeni košarkaš
Foto: Coust Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Nemanja Nikolić

REAGOVANJE

JOVANA CVIJANOVIĆ SVE IZMISLILA: Oglasio se Nikola Kalinić posle priča su bili INTIMNI, evo šta tvrdi proslavljeni košarkaš

Stars -

Rijaliti učesnica Jovana Cvijanović, koja je digla prašinu svojim ljubavnim životi, tvrdeći u rijalitiju "Elita" da je bila prvo sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom, pa potom i proslavljenim košarkašem i bivšim srpskim reprezentativcem Nikolom Kalinićem.

Sada se oglasio pravni zastupnik košarkaša demantujući priču učesnice rijalitija Jovane Cvijanović uz tvrdnju da Kalinić nikada nije bio u vezi sa njom.

"U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović. Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje", piše u demantiju pravnog košarkaševog zastupnika.

Jovana Cvijanović
foto: Prinscreen Pink

Podsetimo, Jovana je u emisiji uživo "Pitanje novinara" ispričala, očito lažnu priču, da je upoznala Kalinića preko društvenih mreža i da su nekoliko puta bili intimni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track