MILAN POPOVIĆ ZA KURIR POSLE ODLUKE O STARATELJSTVU: Evo šta je poručio o celom slučaju, ima molbu za sve
Foto: Ana Paunković

Ima Jasnu poruku

MILAN POPOVIĆ ZA KURIR POSLE ODLUKE O STARATELJSTVU: Evo šta je poručio o celom slučaju, ima molbu za sve

Stars -

Milan Popović, kralj bakra, oglasio se za Kurir povodom presude hrvatskog Vrhovnog suda oko starateljstva nad maloletnim sinom.

- Povodom brojnih medijskih pitanja vezanih uz odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske, kao i moje buduće postupanje, ističem kako u cilju zaštite interesa i dobrobiti svog maloletnog sina, ne želim javno da istupam, komentarišem, niti da iznosim bilo kakve detalje vezano uz navedeni sudski postupak, te molim medije za razumevanje kao i da se suzdrže od daljnih objava i komentara, a sve u najboljem interesu deteta", poručio je Milan Popović za Kurir.

Milan Popović, Severina
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Severina i Milan odlukom suda i dalje imaju zajedničko staratreljstvo s tim što biznismen ima pravo da naseldnik dva dana više bude kod njega.

- Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odluka veća od 5 vrhovnih sudije. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu i druge sudije ovog postupka su naneli nenadoknadivu štetu našem detetu - rekao je Milan Popović za "RTL", a onda dodao:

- Nastaviću da koristim sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome učestvovali i da za to budu adekvatno sankcionisani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći da viđa dete. Tih 20 meseci kada je dete živelo kod mene majka više od pola termina nije dolazila po dete, a što je još gore nije ni tražila da više bude sa detetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156 - rekao je Popović.

Bonus video:

00:11

Severina se krije od medija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track