NAKON ŠTO GA JE OKRIVILA DA JOJ JE NAMESTIO LINČ, OGLASIO SE I ON: Ognjen Amidžić žestoko u dve reči spustio kontroverznu Selmu
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

haos

NAKON ŠTO GA JE OKRIVILA DA JOJ JE NAMESTIO LINČ, OGLASIO SE I ON: Ognjen Amidžić žestoko u dve reči spustio kontroverznu Selmu

Stars -

Pevačica Selma Bajrami zadržana je 22. januara na aerodromu "Nikola Tesla" kada je pokušala da uđe u Srbiju. Odmah je ukrcana u sledeći avion kojim je vraćena u Sarajevo.

Selma Bajrami
foto: Printscreen YT

Ona je 25. novembra 2023. godine na jednom nastupu pokazivala dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare", a samo naređenje o zabrani ulaska u Srbiju nakon toga je izdao doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin.

Sada se na ovu temu oglasio voditelj Ognjen Amidžić koji sa pevačicom od neprijatnosti u emisiji i njene izjave nakon toga nema naročit odnos, a koji je kratko istakao svoje mišljenje:

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen Pink Tv

- Bespotrebno joj se daje na važnosti - kratko nam je rekao poznati voditelj.

Pored Ognjena na ovu temu se oglasila i njegova koleginica Jovana Jeremić i starleta Tamara Đurić.

Podsetimo, Vulin je za Tanjug ovako obrazložio svoj postupak:

- Ne možete pokazivati simbole "Velike Albanije" i uzimati novac u Srbiji. Kome je "Velika Albanija" ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere.

Kurir.rs/ Telegraf.rs/ Preneo: M. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track