BARBARA BOBAK PODIGLA PRAŠINU IZJAVOM O GEJEVIMA I DECI: Ne volimo svi isto i to je okej, jasno? Ajde sad da radiš domaći...
Foto: Kurir tv

iskrena

BARBARA BOBAK PODIGLA PRAŠINU IZJAVOM O GEJEVIMA I DECI: Ne volimo svi isto i to je okej, jasno? Ajde sad da radiš domaći...

Stars -

Pevačica Barbara Bobak je jedna od retkih sa naše estrade koja ima profil na nekadašnjem Tviteru gde bez ustručavanja iznosi svoje stavove.

Barbara je komentarisala Uroša Stanića i Jovanu Tomić Matoru koji su učesnici rijalitija ''Elita'', inače javno autovani.

Ona je skrinšotovala nečiji stori sa natpisom: ''I ajde sad ti detetu objasni zašto je žensko muško, a muško žensko''.

- Kao prvo ne znam zašto se večito potenciraju deca u priči o LGBTQ+, jer decu apsolutno ne zanima ko je muško, ko je žensko, ko s kim spava, i ostalo, bar do puberteta - napisala je ona i objasnila kako se to deci može objasniti.

- Možeš ovako da objasniti: “Dete, levo je osoba koja ima p**u, i ne želi da ima devojku kao većina njih sa p**om, nego voli momke. Desno je osoba koja nema p**u i ne želi da ima momka, nego devojku. Jer, vidiš, dete, nismo svi isti na ovom svetu i ne želimo svi iste stvari, i to je potpuno okej. Jasno??! Ajde sad da radiš domaći - napisala je Bobakova i odjavila se sa Tvitera nakon ove objave jer je sigurna da je digla prašinu, a nedavno je pričala i o Karleuši.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track