"NE BIH PREŽIVELA KAD BI MI REKAO DA HOĆE RAZVOD" Sve o krahu braka Meline i Haris! Razlika u godinama prevelika?
Foto: Damir Dervišagić

"NE BIH PREŽIVELA KAD BI MI REKAO DA HOĆE RAZVOD" Sve o krahu braka Meline i Haris! Razlika u godinama prevelika?

Stars -

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova posle 22 godine ljubavi i 10 godina braka, dvoje dece, Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Naime razlika između Meline Džinović je skoro tri decenije. Ona ima 42 godine, a u novembru će napuniti 43, dok Haris ove godine u septembru mesecu puni 73.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Nikola Anđić, Vladimir Šporčić

Osim toga, Melina je jednom prilikom gostovala u emisiji kod Goce Tržan, koja se emituje na K1 televiziji i tada govorila o braku sa Harisom.

- Ljude ne treba držati kao taoce, zato što su nešto potpisali. Ja mislim da mi kaže da hoće razvod ne bih preživela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ne razmišljam o tim stvarima - pričala je Melina pre dve godine.Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Melina Džinović
foto: Printscreen/Instagram

Vila na Senjaku ostaje Melini

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Haris Džinović
foto: Ivan Stanivuković

Šušla se da je u pitanju drugi muškarac

- Navodno je sve puklo kad su se uselili u velelepnu vilu. Načuo sam od muzičara da Melina već dugo ne živi u zajedničkom domu i da se vratila u stan. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac - ispričao je izvor.

Podsetimo, njihov odnos već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod.

Haris Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Inače, Melina i Haris poslednjih godina su pokušavali da izglade narušene partnerske odnose koji su nastali kada su se uselili u velelepnu vilu na Dedinju.

- Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su problemi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi - tvrdi izvor.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:25

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track