"KOD KUĆE POMAŽEM U KUHINJI!" Ovako je Haris Džinović pričao o porodici: Koštalo me je što sam mekušac...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

nedavno

"KOD KUĆE POMAŽEM U KUHINJI!" Ovako je Haris Džinović pričao o porodici: Koštalo me je što sam mekušac...

Stars -

Haris i Melina Džinović razvode se nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka.

Njih dvoje su se venčali 2014. godine, a svadba je bila jedna od najluksuznijih na estradi. Sada već bivši par ima dvoje dece ćerku Đinu i sina Kana.

Haris je nedavno pričao o svojoj porodici, a tada je rekao da svojoj deci nije strog roditelj, te da bi voleo da to ipak nije tako.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

-Nisam strog, mekušac sam neviđen i to me je koštalo u životu stotinu puta. Voleo bih da sam bio tvrđi i bio onaj roditelj kao kada sam ja odrastao sa svojim prijateljima čiji su roditelji bili jako strogi. Sva ta deca su izašla na pravi put- iskreno kaže Haris koji je ponosan na ćerku Đinu i sina Kan:

-Uspesi su relativni, još su mladi. Videćemo šta će im se sve dešavati u životima, ali ide sve svojim tokom i potpuno normalno kao i kod sve dece.

Harisova pasija, osim pevanja je i kuvanje.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nikola Anđić

-Kuvanje je moja pasija, pa smo napravili emisiju gde se malo prezalogaji, priča, šali. Vrlo mi je interesantno- pričao je Džinović koji ne krije da ume da spremi obrok za celu porodicu u porodičnom domu na Senjaku:

-Pravim raznu hranu, ne uživam u jednoj te istoj svaki dan. Ponekad kući uskočim i pomognem oko kuhinje, kada hoću i kada imam vremena.

Podsetimo, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizajnerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

Kurir.rs/Blic/K.M.

Bonus video:

00:25

Haris Dzinovic prvi put nakon saznanja o razvodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track