BOLNE SEVERININE REČI NAKON EMOTIVNOG NASTUPA: Naklonila sam se malim i nemoćnim ženama koje su mi dale snagu
Foto: Printscreen

tuga

BOLNE SEVERININE REČI NAKON EMOTIVNOG NASTUPA: Naklonila sam se malim i nemoćnim ženama koje su mi dale snagu

Stars -

Severina poslednjih nekoliko dana prolazi kroz pravu agoniju, nakon što je Vrhovni sud Hrvatske odlučio da starateljstvo nad detetom da njenom bivšem partneru Milanu Popoviću.

Ona se sinoć po prvi put pojavila u javnosti, kada je imala emotivan nastup na Jahorini, a sada se nakon istog oglasila na mrežama emotivnom porukom.

- Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se. Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao - velikoj i moćnoj, da ovih dana uopšt smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmernom ljubavi pokušam osobno zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću.

Milan Popović, Severina
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka ovrhu nad svoje dve devojčice da idu ocu zlostavljaču.

Severina Vučković
foto: Printsceen

Podsetimo, i predsednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, dao je svoj sud o slučaju pevačice i odluku Vrhovnog suda da joj oduzme starateljstvo nad sinom.

- Ne ulazim u materiju, ne znam. Devet godina to traje, taj dečak verovatno je sede već dobio. Devet godina, taj mali je sigurno već poludeo… - izjavio je Milanović.

Bonus video:

00:22

Seka Aleksić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja