KOMŠIJE RASKRINKALE ANU NIKOLIĆ! Ispričale sve o njenom novom dečku: U zubima može da ga nosi! Ovo sve kažu
Foto: Printscreen/Instagram

KOMŠIJE RASKRINKALE ANU NIKOLIĆ! Ispričale sve o njenom novom dečku: U zubima može da ga nosi! Ovo sve kažu

Stars -

Ana Nikolić je trenutno tema medija zbog nove veze sa izvesnim Nemanjom. Njih dvoje se ne razdvajaju, on je stalno kod nje, što su nam potvrdile i njene komšije kada smo pre nekoliko dana posetili kraj u kom pop pevačica živi.

Ana Nikolić
foto: Pritnscreen/Instagram

Kad smo stigli na lokaciju, negde oko podneva, odmah smo spazili da Anin automobil nije tu, kao i da su roletne na prozorima njenog stana spuštene. Uočili smo i da Ana svoju terasu nije sređivala od dana kad smo poslednji put bili ispred njene zgrade. Međutim, ispod njenog prozora, na betonu, bilo je nekoliko crvenih ruža.

Ruže ispod Anine terase
Ruže ispod Anine terasefoto: Kurir

U tom trenutku pojavila se komšinica koja živi u obližnjoj kući. Pitali smo je da li viđa pevačicu i njenog dečka, na šta nam je ona odgovorila da stalno viđa muškarce ispred Anine zgrade i da ne zna koji od njih bi mogao da bude njen novi dečko. Pokazali smo joj fotografiju, na šta nam je ona rekla da u poslednje vreme viđa Nemanju.

- Jao, to je taj. Pa viđam ga u poslednje vreme često, ali mi s njom često viđamo neke muškarce koji dolaze i odlaze. Jednom sam baš uhvatila momenat kad su izlazili iz auta, on je vozio. Mogu vam reći da on uopšte ne ide uz nju, može u zubima da ga nosi. On je relativno nov posetilac ovde, pa mi nije palo na pamet da je s njim u vezi. Ali, neka, samo neka ona konačno pronađe sreću - rekla nam je Anina komšinica.

Ana Nikolic
foto: Kurir

Nekoliko trenutaka kasnije iz Nikolićkine zgrade je izašla žena koja tu živi. Ipak, ona nije mogla da razgovara s nama.

Ana Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Imala sam smrtni slučaj u porodici i nemam vremena za priču. Ali komšinici želim svu sreću - rekla nam je u prolazu.

Stariji čovek koji nas je uočio i prepoznao od prošlog puta kad smo posetili Anin kraj prišao nam je i pitao da li je moguće da komšinica ponovo pravi probleme. Kad smo mu rekli da Ana ima novog dečka, on nam je na šaljiv način rekao da je to znao i pre nas.

Ana Nikolić
foto: Youtube Paparazzo lov

- Znao sam ja to pre vas (smeh). Stalno su tu, idu levo-desno, izgleda da su se našli. Evo, dva sata pre nego što sam vas video i oni su bili tu. Ona onako obučena u svom fazonu, a on joj je otvarao vrata. Bolji je od onog njenog vozača (smeh). Nije da je baš neki frajer, ali ajde, nije sve u izgledu - rekao nam je Nikolićkin komšija i nastavio svojim putem.

Mi smo ostali još izvesno vreme, ali Ane i njenog dečka nije bilo. Ista situacija je bila i sutradan, kad smo ponovo okušali sreću, pevačica ni tada nije bila kod kuće.

Bonus video:

00:22

Seka Aleksić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track