"ZAROBLJENA SI U PRAVOSLAVNOJ BRAČNOJ ZAJEDNICI" Fan napao Seku Aleksić, a ona odmah reagovala i brutalno odgovorila
Foto: Ata Images/Amir Hamžagić

nije se nadao ovakvom odgovoru

"ZAROBLJENA SI U PRAVOSLAVNOJ BRAČNOJ ZAJEDNICI" Fan napao Seku Aleksić, a ona odmah reagovala i brutalno odgovorila

Stars -

Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenoj mreži (X), gde često uđe u diskusiju sa korisnicima, zbog čega je često i na meti raznoraznih komentara i uvreda.

Ona se, sada, našla na meti jednog korisnika koji je ozbiljno opleo po njoj,s njenom životu, karijeri, ali i braku.

- Porušeni mostovi sa starim saradnicima, loši odnosi sa kolegama, zarobljena u pravoslavnoj bračnoj zajednici, prezir prema životu i svom i generalno vidljiv na faci i na fotošutingu za album, imala je crvenu haljinu da sakrije tetovaže, kukuruzište u Staroj Pazovi i jednu šansu - glasio je komentar.

Seka, britka na jeziku, nije ostala imuna na jedan komentar koji je dobila na pomenutoj društvenoj mreži, pa je odmah odgovorila.

Seka Aleksić
foto: Petar Aleksić

- Period kada si mogao samo da sanjaš da imaš kukuruzište kao ja, i danas ti je taj period. Sanjaj o životu kao sto je moj i bavi se i dalje analizama ljudi koje nikada nećeš dostignuti. Zanimljive su ti analize, vidi se da si nesrećan i da nemaš ni kolege, ni bračnu zajednicu, ni život, ni saradnike itd. Udahni duboko. Bićeš nekada srećan i voljen kada postaneš bolji čovek. Do tada ću se pomoliti za tebe u ovoj mojoj zarobljenoj pravoslavnoj bračnoj zajednici - napisala je Seka.

Kurir.rs/Telegraf/K.M.

Bonus video:

00:22

Seka Aleksić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track