TEODORA BALZAK SE VRAĆA U "ELITU"? Objavljena fotka koja dokazuje mnogo toga, umešan i Nikola Bukilić
Foto: Printscreen Instagram

zanimljivo

TEODORA BALZAK SE VRAĆA U "ELITU"? Objavljena fotka koja dokazuje mnogo toga, umešan i Nikola Bukilić

Stars -

Nekadašnja rijaliti učesnica Teodora Balzak, pre više od mesec dana je napustila Elitu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao. Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

Teodora Balzak
foto: Printscreen

Njen rijaliti partner, Nikola Bukilić, koji je diskvalifikovan, zbog agresivnog ponašanja, sačekao ju je van Elite i iznudio još jednu šansu, a sada uživaju u ljubavi, što redovno pokazuju na svojim društvenim mrežama.

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav nakon rijalitija, oni su nedavno objavili fotografiju iz salona nameštaja, pa zagolicali maštu fanovima, koji su zaključili da par uskoro staje na ludi kamen.

Međutim, čini se da i dalje nisu zaboravili dešavanja iz rijalitija, pa je Bukilić tako objavio zajednički snimak iz Elite, dok su još odlično funkcionisali. On se podsetio na njihovo učešće i početak veze, a na pitanje da li će uskoro organizovati svadbu i izgovoriti sudbonosno "Da" i dalje nisu odgovorili.

Nikola Bukilić, Teodora Balzak
foto: Printscreen

- Ups - napisao je Bukilić, uz snimak sa Teodorom iz Elite.

Ipak, kada je u pitanju njuen povratak u Belu kuću, za sada nema nikakvih informacija, ali se da zaključiti da od pomenutog, barem za sada, nema ništa.

Kurir / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track