"DŽEJ ME JE NAZIVAO SESTROM, ISKRENO SAM GA VOLELA!" Mina Kostić za Kurir TV otkrila: URADIĆU SPOT ZA PESMU "SLAVIJA"
Foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

KURIR TV

"DŽEJ ME JE NAZIVAO SESTROM, ISKRENO SAM GA VOLELA!" Mina Kostić za Kurir TV otkrila: URADIĆU SPOT ZA PESMU "SLAVIJA"

Stars -

Legendarni pevač Džej Ramadanovski 6. decembra 2020. godine izgubio je životnu bitku, a o njegovom životu snimljen je film "Nedelja".

Jedna od osoba koja je delila nezaboravne trenutke s Džejevim, kako na sceni, tako i van nje, je pevačica Mina Kostić. Njihov duet "Slavija" ostavio je neizbrisiv trag u muzičkoj istoriji, a Mina se u gostovanju kod voditelja Ivana Gajića prisetila pevača i njihovih zajedničkih trenutaka, ali i filma "Nedelja" koji je nedavno pogledala.

Mina Kostić
foto: Kurir televizija

- Film mi je bio vrlo dirljiv. Najtužnije je njegovo detinjstvo. Znam priču, ali kada sam gledala, baš mi je bilo tužno. Ja sam krenula sa svojim detetom, ona je imala želju da pogleda film. Bilo je suza i bilo je puno prijatelja. Bili su tu Rule, mi smo zajedno sedeli. Acko, Gruja sa Dorćola. Pa smo onako evocirali te uspomene. Lepo su svi odglumili. Te neke detalje nisam znala. Znam za Miću. Ali tih godina se nisam družila. Ja sam tad počinjala da pevam praktično. Mnogi su me pitali zašto ja nisam odpevala pesmu. Sada je ispalo kao da se ja nešto bunim. Ne zaista. Ceca je to fenomenalno odpevala. Zašto nisam ja? Verovatno je zbog toga što se tada nisam družila sa njim. Ali sam naravno od 1993. godine kada je on mene upoznao i kada me je video. Od tada smo nerazdvojni. Čak sam pevala u njegovom klubu "Bombo". I tako sam ja sa Džejom išla kroz život, kalila se. Doživljavala uglavnom prelepe stvari sa njim, naučila mnogo toga. Naučila o životu, upoznala mnogo, mnogo ljudi. I onako bila sam baš voljena od strane Džeja, nazivao me je sestrom. Žao mi je kad ljudi komentarišu da ja ovo koristim kao marketing. Znate, jako je ružno kada se tako komentariše. Ja prosto nisam kriva što niko drugi ne želi da priča o Džeju. Ja sa puno ljubavi, sa puno emocije i sa punim srcem ću uvek pričati o njemu - rekla je pevačica.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Potom se osvrnula na njihovu duet koji nikada nije dobio spot.

- Mnogo mi je žao što nemamo spot, tada u to vreme njega nisi mogao da uhvatiš. Spot će biti urađen. Dogovarala sam se da li će to Igor da uradi, ili neko drugi. Recimo ubacićemo slike Džeja, da li ćemo snimati na Slaviji ili Dorćolu videćemo. Stvarno je veliki hit gde god da odem. Ja sam sad bila u Kninu, bilo je prelepo, ja sam pet puta pevala tu pesmu, svi su je pevali u glas. Znači, stvarno sam srećna što sam pevala i Džejeve pesme. Rado ih pevam. Ja sam samo njega iskreno volela, uživala u njegovim pesmama, uživala u njegovom društvu, bila sam jako srećna što mi je prijatelj, tako i sa Sinanom, tako i sa Šabanom, oni su mene prihvatili kao svoju i ja sam imala tu čast. A drugi, neka pričaju šta hoće - istakla je.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

07:10

ARKAN JE UBIO DŽAMBU, A DŽEJ JE TO ZNAO I MORAO DA ĆUTI JK brutalna: Paradoks je da Ceca peva naslovnu numeru u filmu Nedelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track