"IZABRALA BIH MARIJU ŠERIFOVIĆ, SVI SE LEPE ZA NJU" Tanja Savić oduševljena koleginicom: Mogu da je doživim kao iskrenu osobu
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

"IZABRALA BIH MARIJU ŠERIFOVIĆ, SVI SE LEPE ZA NJU" Tanja Savić oduševljena koleginicom: Mogu da je doživim kao iskrenu osobu

Stars -

Malo ko bi poverovao da je prošlo čak dve decenije od kada je publika upoznala Tanju Savić u „Zvezdama Granda“.

Tanja Savić
foto: Ata images

Prva sezona najgledanijeg takmičenja u regionu oborila je sve rekorde, a pevačica ni danas ne krije ponos što je prve muzičke korake napravila na Grandovoj sceni.

–Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika „Zvezda Granda“, posebno Saša i Žika, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama– priznala je Tanja i otkrila koga bi sada odabrala za mentora u „Zvezdama Granda“.

Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište– otkrila je pevačica.

Takmičenje „Zvezde Granda“ je mnoge pevače lansiralo u velike zvezde, ali Tanja je među onima koji su slavu i popularnost uspeli da zadrže, čak i dvadeset godina kasnije.

–Definitivno da nije „Zvezda Granda“ ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put, koji sada imam. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i neverovatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške– istakla je Tanja.

Tanja Savić
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Tanja Savić se na audiciji za „Zvezde Granda“ pojavila davne 2003. godine, a u spektakularnom finalu zauzela je visoko treće mesto.

–Sećam se audicije za „Zvezde Granda“ i čini mi se da ne bih imala tremu da sam se prethodne noći odmorila, ali sam te noći radila sa svojim bendom i bila sam nesigurna kako ću otpevati – ispričala je jednom prilikom.

Kurir/Grand/Preneo: I.L.

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track