VODITELJKA U UŽIVO PROGRAMU SAZNALA TRAGIČNE VESTI: Njena reakcija se i dalje prepričava
Foto: Printscreen/pink/jutjub

VODITELJKA U UŽIVO PROGRAMU SAZNALA TRAGIČNE VESTI: Njena reakcija se i dalje prepričava

Stars -

Voditeljka televizije "Pink", Tanja Rađenović svojevremeno je otkrila kako je reagovala i kako se osećala kada je u programu uživo saznala da joj se najbolji prijatelj ubio i istakla da joj je to najgori momenat od kada se bavi ovim poslom.

Tanja Rađenović
foto: Printscreen YT

Budući da "Nacionalni dnevnik" ide uživo, tokom vođenja programa je bilo kako lepih, tako i onih manje lepih situacija. Pre nekoliko godina na samom kraju programa koji je Tanja vodila, desilo se nešto što sigurno nikada neće zaboraviti.

Poznato TV lice tvrdi da je to najteže pročitana vest u njenoj karijeri.

- Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Nije znala da mi je najbolji prijatelj. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala – rekla je Tanja i dodala da je tad napustila emisiju, iako je išla uživo, kao i da je njen kolega završio dnevnik.

Tanja Rađenović
foto: Printscreen, Premijera

Podsetimo, iako je na televizijskim ekranima uvek veoma strogog držanja, što njena profesija i zahteva, kada se ugase televizijske kamere, Tanja Rađenović je jedna sasvim opuštena i nasmejana žena. Uspešno neguje poslovni, ali i privatni život u kojem cveta harmonija između nje i supruga Petra sa kojim ima dve ćerke.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track