"PRVI PUT SAM OTIŠLA NA MORE SA 18 GODINA" Nakon teške borbe za Natašu usledila je neverovatna sreća: Ne postoji lepši osećaj...
Foto: Nemanja Nikolić

nije sve tako crno

"PRVI PUT SAM OTIŠLA NA MORE SA 18 GODINA" Nakon teške borbe za Natašu usledila je neverovatna sreća: Ne postoji lepši osećaj...

Stars -

U novoj epizodi podkasta "Nije sve tako crno" autora i voditelja Jovane Matić Đokić, pevačica Nataša Alimpić govorila je o svojoj životnoj priči i prvim koracima ka cilju i estradi.

Nataša Alimpić
foto: Nemanja Nikolić

Jako rano je počela da se bavi pevanjem kako bi svojim roditeljima pomogla finansijski, ispekla je zanat u kafani a u jednom trenutku života dok nije počela da zarađuje, živela u garaži adaptiranoj u stambeni objekat.

Iako je roditelji nikada nisu primoravali na odlazak iz kuće, Nataša je svesno otišla i poželela da zarađuje sama sa svoje potrebe i život.

- Nemaju sva deca privilegiju da odrastu u povoljnim uslovima, da imaju dobre patike i nov telefon. Naravno, ne krivim roditelje zbog toga, najvažnije je da se detetu pruži ljubav i dobro vaspitanje. Bilo mi je teško, ali sama sam htela za sebe da zaradim i ne budem njima na teretu. Želela sam sebi da obezbedim da se lepo obučem, da kupim lepe cipele... - govorila je Nataša i dodala:

Nataša Alimpić
foto: Kurir

- Prvi put sam na more otišla sa 18 godina kada sam sama zaradila za to i ne postoji lepši osećaj kada nešto obezbediš sa svojih deset prstiju.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track