"MUKA MI JE I BOLI ME STOMAK" Neci se slošilo nakon operacije želuca
Foto: Pritnscreen

drama

"MUKA MI JE I BOLI ME STOMAK" Neci se slošilo nakon operacije želuca

Stars -

Nenad Lazić, iliti Neca TikToker, danas je operisao želudac u Turskoj, u želji da izgubi kilograme kojih već godinama ne uspeva da se reši.

- Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće - kazao je Neca na društvenim mrežama, pa otkrio da mu se slošilo čim se probudio.

- Malo mi je muka i boli me stomak. Anestezija još deluje... Biće sve okej. Volim vas - poručio je potom uz fotografiju iz bolnice.

- Pozdrav, dragi moji, evo me sad na gejtu, čekamo avion za Tursku. Iskreno, nemam tremu, da vam kažem. Potpuno sam opušten. Mislio sam da će da bude gora atmosfera kada se budem pojavio na aerodromu. Tu su i ljudi koji idu sa mnom isto na operaciju. Pružite mi podršku, a naravno, ja ću vas o svemu obaveštavati i videćete da će sve da bude u redu. Javljam vam sve! Budite jaki za mene!

Nenad Lazić
foto: Printscreen

- Ovo jeste jedna teška odluka. Odlučio sam da tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam - govorio je bivši učesnik "Zadruge" ranije na mrežama.

Kurir / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track