SVI SU BRUJALI O PEVAČICINOJ SVAĐI SA KOLEGINICOM! Sara prekinula ćutnju i otkrila detalje svađe: Mislim da je ona to uradila...
Foto: Kurir televizija

konačno progovorila

SVI SU BRUJALI O PEVAČICINOJ SVAĐI SA KOLEGINICOM! Sara prekinula ćutnju i otkrila detalje svađe: Mislim da je ona to uradila...

Stars -

Tokom leta prošle godine mediji su brujali da je pevačica Sara Reljić u svađi sa koleginicom. Sara je sada, kada se bura stišala, otkrila istoriju njihovog sukoba, ali nije želela da imenuje suparnicu.

Kako je navela, ta koleginica je samo preko njenog imena želela reklamu jer je u trenutku njihovog sukoba objavila novu pesmu.

Sara Reljić
foto: Printscreen

-Neću da kažem ime, jer mislim da je ona to uradila, zato što je u tom periodu izlazila njena pesma. Verovatno je mislila da ću ja to sada medijski da kažem ko je i šta je. Ja namerno nisam htela da kažem ko je u pitanju, neka je ona meni živa i zdrava. Daleko joj lepa kuća, ako je uopšte ima - rekla je Sara.

Inače, Sara Reljić na svojim nastupima neretko dobija ogroman bakšiš zbog čega su je prozvali novom "kraljicom bakšiša". Sara je dospela u žižu interesovanja učešćem u "Pinkovim zvezdama", a zatim i u rijalitiju "Zadruga".

Kurir.rs/Grand/K.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track