"JOVANA JOKSIMOVIĆ JE PUŠTALA MOJE INTIMNE FOTOGRAFIJE" Severina javno isprozivala voditeljku u emisiji: Takve stvari se ne rade
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

"JOVANA JOKSIMOVIĆ JE PUŠTALA MOJE INTIMNE FOTOGRAFIJE" Severina javno isprozivala voditeljku u emisiji: Takve stvari se ne rade

Stars -

Hrvatska pevačica Severina jednom prilikom uključila se u emisiju uživo i iznela tvrdnje koje su sve tada iznenadile.

Severina se u žiži javnosti našla 2014. godine kada je njen eksplicitni snimak "procureo", a zatim i 2018. kada su u javnost isplivale fotke na kojima je bila potpuno obnažena i koje su dospele u medije tako što je pevačicin telefon hakovan. Voditeljka Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu koji je vodila, komentarisala aktuelnu temu o kojoj je javnost brujala, sa svojim gostima.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen/Youtube/K1 Televizija

Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu, komentarisala sa svojim gostima, najaktuelniju temu tada u javnosti, a Severina je posle izvesnog vremena gostovala u jednoj emisiji i javno isprozivala voditeljku.

- Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica 2021. godine u emisiji "150 minut", pa dodala:

Severina Vučković
foto: Printscreen/Instagram

- Ne, nismo se čule od tada - rekla je pevačica, dok Joksimovićeva tada nije želela da komentariše ovu situaciju.

- Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja - rekla je voditeljka.

kurir.rs/republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track