VELIKO SRCE MILICE TODOROVIĆ! Harijeta Simić se bori sa opakom bolešću, a koleginica je ovim gestom RASPLAKALA
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

VELIKO SRCE MILICE TODOROVIĆ! Harijeta Simić se bori sa opakom bolešću, a koleginica je ovim gestom RASPLAKALA

Stars -

Milica Todorović pokazala je humanost na delu. Pevačica je pomogla koleginici Harijeti Simić (41) iz Niša, kojoj je umetničko ime Harina, a koja je obolela od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, pan i na pluća. Za njenu pomoć akciju je pokrenuo Instagram profil Šou biz Srbija. Ona je uplatila 20.000 dinara, što je dirnulo Harijetu.

- Mislim da je ovo uplatila koleginica Milica Todorović. Jedino je ona uplatila i to 20.000 dinara. Volela bih da joj se zahvalim - navedeno je u poruci koja je dostavljena našoj redakciji.

Milica Todorović
foto: screenshot

Milica je mnogo puta pokazala da ima veliki srce i da je spremna da pomogne. Ona je učestvovala u humanitarnim akcijama tako što je pevala u klubovima i na trgovima gde se prikupljao novac za zdravstveno ugrožene ljude. I ne samo to, kad god je u mogucnosti ona u tišini pomogne koliko može.

Harijeta Simić
foto: Printscreen

Podsetimo, Harijeta je za medije nedavno ispričala svoju bitku.

- Pre dve godine sam saznala da imam rak dojke, a kako je već bilo kasno, odstranili su mi obe dojke. Išla sam na hemoterapije... Dva meseca kasnije su rekli da sam se izlečila. Ipak, kasnije su uočili promenu na limfnim žlezdama. Išla sam na kontrolu i biopsiju, bilo je kancerogeno - počela je priču pevačica.

Harijeta Simić
foto: Printscreen Instagram

Harijeta je imala operaciju, ali onda se bolest proširila.

- 31. oktobra prošle godine sam bila na operaciji, onda sam imala upalu pluća. Primila sam lekove. Na kraju sam završila kod grudnog doktora, puna su mi pluća... metastaze su sa vrata prešle na pluća - kroz suze je ispričala ona i moli za pomoć dobre ljude i one koji su u situaciji da to učine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track