OVAKO SEKA ALEKSIĆ ŽIVI U STAROJ PAZOVI! Pokazala raskošno dvorište i kokošinjac koji je dobila na poklon od Veljka (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

U dvorištu šeta živina

OVAKO SEKA ALEKSIĆ ŽIVI U STAROJ PAZOVI! Pokazala raskošno dvorište i kokošinjac koji je dobila na poklon od Veljka (FOTO)

Stars -

U domu pevačice Seke Aleksić u Staroj Pazovi pre dve godine stigao je kokošinjac koji je za rođendan poželela od supruga Veljka Piljikića i sinova, Jovana i Jakova.

A kako uživa u društvu živine, folkerka je pokazala na Instagramu.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Naime, pevačica je objavila snimak svojih kokoški nakon što ih je pustila u dvorište i nije krila oduševljenje.

Podsetimo, Seka je kokošinjac dobila na poklon od supruga Veljka, a svojevremeno je otkrila detalje.

Seka Aleksić
foto: Damir Dervišagić, Instagram

- Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica i dodala da obožava životinje.

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

Kurir.rs/Telegraf/K.M.

Bonus video:

00:14

Prvo oglasavanje Milice Pavlovic nakon sto je nestala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track