"ZA TO BI U AMERICI IŠLA U ZATVOR! VRATI SE U SELO!" Brutalna svađa Marije Šerifović i Viki Miljković u Zvezdama Gradna! HAOS!
Foto: Printscreen/Grand

"Za to bi u Americi išla u zatvor! Vrati se u selo!"

"ZA TO BI U AMERICI IŠLA U ZATVOR! VRATI SE U SELO!" Brutalna svađa Marije Šerifović i Viki Miljković u Zvezdama Gradna! HAOS!

Stars -

Članice žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Marija Šerifović i Viki Miljković, imale su žestok okršaj u emisiji. Nakon duela Sameda Džela i Omara Džaferoskog, pevačice su imale sukob mišljenja.

Viki je dala glas Omaru, nakon čega je prokomentarisala da mora da smrša do sledećeg kruga, na šta je Marija odmah reagovala.

- Omare, presudile su tanke nijanse, kod tebe mi je bila bolja emocija. I u prvoj, i u akapela pevanju. Ali ti sada kažem jednu stvar... Ukoliko do sledećeg kruga ne budeš smršao... - govorila je Viki, a Marija je dobacila:

- To se zove diskriminacija - nadovezala se na to Šerifovićeva.

- Ne, apsolutno je podržavam. Tako je, Viki - ubacio se u priču i Đorđe David.

-To se u civilizaciji tako ne govori, prestanite da budete zatucani, nevaspitani i sve ostalo. Možda dečko ima zdravstveni problem i ne može da smrša. Niste u pravu - objasnila je Marija, dok je Đorđe sve vreme dobacivao da je Viki u pravu.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Grand

- Hoćeš, Đorđe, da ućutiš sad kada sam ja počela? - nervozno je rekla Miljkovićeva, a onda je Ceca pokušala da smiri situaciju.

- Ma bre, možda voli kako izgleda, šta vam je? - prokomentarisala je Ražnatovićka.

-Pa što ti ne izgledaš tako? -uzvratila joj je Viki, a Ceca je kao iz topa odgovorila:

- Ja volim da sam vitka - istakla je Ceca, nakon čega je Marija dala svoje objašnjenje zašto smatra da Viki nije u pravu.

- Samo hoću da kažem da postoje načini kako se to kaže, da se sprovede u delo. Dakle, Omare, ako se ti osećaš lepo u svojoj koži, nemoj. A ako smatraš da ćeš se bolje kretati, disati, pevati, onda izvoli. A ne, nećeš da dobiješ moj glas ako ne smršaš, gle, u slamenom šeširu. Daj bre, šta znači to? - besno je pitala Marija.

-Dobro, hoćeš da me pustiš da ja kažem nešto? – upitala je Viki, a Marija joj ne momentalno uzvratila:

- Ma neću, zato što lupaš gluposti i to je nevaspitano. Za to bi u Americi išla u zatvor, srećom pa nismo tamo. 'ajde vodite je u ono njeno selo - odbrusila joj je Šerifovićeva.

- Prestani, nisi u pravu. Prvo, da prestaneš da vređaš gospođice Marija - pričala je Viki, dok se Marija ljutito ubacivala:

- Pa ti si kandidata uvredila na nacionalnoj frekvenciji. O čemu ti pričaš budalo? - nastavljala je Marija Šerifović.

- Ako momku sa 22 godine, koji se bavi poslom koji se bavi, stoji na ovoj sceni, koji, koliko znam, nije bolestan, ništa mu ne fali. Vrlo je normalan, zdrav i prav. Ne treba da polazimo od toga da je neko bolestan, želim vam svima da ste zdravi, veseli i srećni. Znači, treba da se potrudiš da skines dve, tri kile jer ne treba da izgledaš tako u tim godinama - objasnila je Viki, ali Marija je ponovo burno odreagovala.

- Ćuti, bre, ne lupetaraj. Ja sam na dijeti bila jer imam diskus herniju, a to što sam debela, zar misliš da bih ja zbog nekog mršavila? O Bože, to prepuštam manje talentovanim pevačicama, budite mršave, jer ne znate da pevate - poručila je Marija.

Iako se Snežana Đurišić retko upušta u rasprave, ovoga puta je to učinila i stala u odbranu Marije Šerifović.

- Mi debele se slažemo sa Marijom - dodala je Snežana pokušavajući da unese malo šale, a onda se Saša Popović umešao.

- Kad je Marija u pitanju, ona je svoju popularnost i slavu stekla ovakva kakva je, verujte. Ona može da bude i debela i mršava i kakva god hoćete, to je Marija Šerifović. I verujte, kada bi Marija smršala, to ne bi bila ona - poentirao je Popović.

kurir.rs/grandonline/preuzeo I.L.

Bonus video:

02:47

ODSEKAO JE PSU OBE PREDNJE ŠAPE I PARČE UVETA Jelena Karleuša šokirala ovim potezom: Nisam imala srca, MORALA SAM OVO DA URADIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track