"PRIVATNO SAM NEŽNA, DOBRA, MAZULJA" Jelena Karleuša otkrila koliko joj se udvaraju: Imaju predrasude, pa me se plaše (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"PRIVATNO SAM NEŽNA, DOBRA, MAZULJA" Jelena Karleuša otkrila koliko joj se udvaraju: Imaju predrasude, pa me se plaše (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša puna je neispričanih priča iz privatnog života, kao i o tome ko joj se i na koji način udvara.

Ona bi o ovome verovatno mogla knjigu da napiše, ali je gostujući u "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića, odgonetnula da li je nedavno u Dubaiju odbila jedno od najinteresantnijih udvaranja od jednog stranca:

02:13

PRIVATNO SAM NEŽNA, DOBRA, MAZULJA Jelena Karleuša otkrila kako joj se udvaraju: Imaju predrasude, pa me se plaše

- Toliko mi se udvaraju, ja toliko odbijam. Da ne ispadne da se žalim, ali meni se muškarci ne udvaraju. Ni žene. Ja delujem, odnosno godinama naučiš da te udaraju u glavu, pa onda dobiješ taj fajterski stav. Ja sam privatno jedna duša od žene, maza, nežna, dobrica... Sušta suprotnost od predrasuda, pa niko neće da me muva, da pošalje šampanjac. Meni nikada niko, jadna jedna ženica u godinama.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

07:10

ARKAN JE UBIO DŽAMBU, A DŽEJ JE TO ZNAO I MORAO DA ĆUTI JK brutalna: Paradoks je da Ceca peva naslovnu numeru u filmu Nedelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track