"PRALA SAM VEŠ NA RUKE, NAPLAĆIVALA SLIKANJE" Mirka Vasiljević napravila problem folklorašima na Tajvanu, a ona se izvukla
Foto: Printscreen

Snalažljiva

"PRALA SAM VEŠ NA RUKE, NAPLAĆIVALA SLIKANJE" Mirka Vasiljević napravila problem folklorašima na Tajvanu, a ona se izvukla

Stars -

Glumica Mirka Vasiljević uživa u skladnom braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece.

Osim što je posvećena porodici, glumica ne zapostavlja ni svoju karijeru. Ona se prisetila jedne anegdote kada je bila na turneji sa folklorom.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen Amidži šou

- Bila sam na turneji na Tajvanu mesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu - počela je priču.

Mirka koja je uradila neverovatnu stvar.

- Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo posle koncerta slika sa nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru. Nisam se razumela u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili decu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem - prisetila se Mirka Vasiljević u emisiji na K1.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen/ Youtube

Lepa glumica je nedavno otkrila da njenoj deci nije mesto u medijima i da oni treba da odluče jednog dana da li će biti javne ličnosti ili ne.

- Što se tiče dece, ne vidim potrebu, ni razlog da se oni pojavljuju u medijima jer oni su deca, imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje. Jednog dana ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim, iako je moj posao neizvestan, ja ću ih podržati. Niko ni mene nije sputavao, tu sam njima prva da pomognem, kome ću drugom, ako neću njima - rekla je Vasiljevićeva.

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track