"MOJ PRINC NA BELOM KONJU" Ovo je suprug Branke Nevistić: Tri puta se ženio, ima 5 preduzeća, priredio joj venčanje za pamćenje
Foto: Dragan Kadić

"MOJ PRINC NA BELOM KONJU" Ovo je suprug Branke Nevistić: Tri puta se ženio, ima 5 preduzeća, priredio joj venčanje za pamćenje

Stars -

Branka Nevistić bila je jedna od omiljenih voditeljki, a nakon što se udala za bogatog biznismena Branislava Grujića napustila je javni svet.

Ljubav, Veza, Branka Nevistić, Branislav Grujić

Ona se 2014. godine u Italiji udala za bogatog biznismena, kom je ovo treći brak, dok je Branka u četrdesetim prvi put izgovorila sudbonosno ''da''.

Bivša voditeljka iz vanbračne zajednice sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku, dok Branislav takođe iz prethodnog braka ima sina.

Grujić je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje žirom Evrope, a između ostalog je vlasnik još pet preduzeća. Branka, inače, na društvenim mrežama neretko deli detalje luksuznog života koji živi.

Branka Nevistić, Branislav Grujić
foto: Dragana Udovičić

Inače, Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine, godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Intimno venčanje održano je 2014. u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica.

Kraljevsko Venčanje, Beli Dvor, Branka Nevistić, Branislav Grujić
foto: Vladimir Šporčić

"Budući da su vezu skrivali daleko od očiju javnosti, Branka i Bane su odlučili da se venčaju u inostranstvu kako bi izbegli paparace i prisustvo medija. Njena želja je bila da to bude Venecija, pošto su već nekoliko puta bili tamo. Ona je angažovala poznatu italijansku agenciju za organizovanje svadbi, a svečana ceremonija održaće se u jednom od najluksuznijih hotela u tom romantičnom gradu. Na venčanju će biti oko 30 zvanica, njihovih prijatelja i članova porodica, a koliko znam među poznatim svatovima naći će se voditeljka Maja Žeželj, kao i glumac Dragan Bjelogrlić, koji će doći sa suprugom Majom", ispričao je tada izvor za "Alo".

"Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim", rekla je za "Story" Branka.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track