KONAČNO ISTINA O OPERACIJAMA JELENE KARLEUŠE: "Mnogi misle da sam sva od plastike, ali..."
Foto: Kurir Televizija

KONAČNO ISTINA O OPERACIJAMA JELENE KARLEUŠE: "Mnogi misle da sam sva od plastike, ali..."

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj estradi, a malo ko zna da je tek ponešto hirurški sredila na sebi, iako deluje kao da je mnogo što šta operisala. Naime, kako je svojevremeno pričala, ona je stavila silikone samo u grudi, dok je na lice stavila prirodne filere, koji se vremenom obnavljaju na korekcijama.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Nikada na licu nisam apsolutno ništa radila, samo grudi. Mnogi misle kako moja guza nije prava, ali to je sve do vežbi. Nisam neko ko ludački trenira, mnogo toga je deo majke prirode. Ona se povećava ili smanjuje u zavisnosti od toga kako dobijam ili gubim kilograme. Na svom licu sam radila samo standardne estetske tretmane koji se tiču nege kože, a kad su usne u pitanju, to je filer koji se obnavlja i koji je skroz prirodan. Zato to ne ubraja u plastične intervencije jer to zapravo i nisu - objasnila je pevačica i dodala:

Jelena Karleuša
foto: Kurir TV

- Razumem da postoje ljudi koji žele da veruju u bajke da sam ja sva od plastike, da sam vadila rebra, da je moje lice operisano, da sam od nekih plastičnih delova. Ja sam uvek demantovala sve te gluposti kada je reč o mojoj zadnjici, o mojim rebrima, o mojim nogama, o mom nosu, o mom svemu.

Jelena je pre nekoliko godina u Beograd dovodila iz Turske jednog plastičnog hirurga, koji je održao kratko predavanje na temu raznih zahvata i toga kako ih on radi u svojoj klinici.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track