"MUŽ JE U DUŠEVNOJ BOLNICI, DETE IMA TRAUME, PLATA JE PREMALA" Seka Aleksić podigla sve na noge! Pevačica traži POMOĆ
Foto: Tripod produkcija

žena velikog srca

"MUŽ JE U DUŠEVNOJ BOLNICI, DETE IMA TRAUME, PLATA JE PREMALA" Seka Aleksić podigla sve na noge! Pevačica traži POMOĆ

Stars -

Seka Aleksić podigla je sve na noge svojom objavom na društvenoj mreži Tviter.

Seka Aleksić
foto: Petar Aleksić

Naime, kako je istakla, ona je pružila pomoć jednoj porodici, koja živi u teškim životnim uslovima, a osim toga pojedini članovi imaju i ozbiljnih zdravstevnih problema, dok dete trpi određene traume. Seka je objasnila šta se tačno dešava, a onda javno uputila apel za pomoć, nakon čega joj se javio jedan čovek.

- Dobila sam mail od jedne majke koja ima 42 godine i 3 sina i muža u duševnoj bolnici. Najmlađeg sina koji ima sličnih problema i trauma kao otac kom se u školi deca smeju, ima strahove upiški se, skriva se itd…najstariji sin prva god na veterinarskom faxu koji radi sve fizičke poslove da bi platio stan i kupio beli mantil… ona radi u pekari i plata je premala…ona je htela da izvrši samoubistvo pisala sam joj, pružila pomoć… e, sada ja vas pitam, kako da joj pomognem sa tim detetom?! Gde treba odvesti to dete, koja ustanova? Ima li neko stručan ovde?! I ako bilo ko želi da pomogne ovoj majci dacu vam njen kontakt - napisala je Seka, a onda se oglasio čovek, koji se na Tviteru potpisuje kao "Bauk" i rešio da peuži podršku ovoj porodici:

- Seko, ako je porodica iz Beograda neka mi se žena javi. Imaće znatno lakši posao, slobodan svaki vikend, platu koja joj neće biti lošija nego sad i neće morati da kupuje hranu za porodicu ni jedan dan. Za poslodavce bi imala ljude koji rade zajedno sa njom i koji su prošli pakao od života lečeći svoje teško bolesno dete - napisao je izvesni "Bauk".

Podsetimo, ovo nije prvi put da Seka Aleksić nekome pokaže. Tako je pevačica prošle godine išla na maturu sa devojčicom, koja je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Ona je tada otišla u Vrbas, upoznala se sa porodicom, donela devojčici buket, a njenj sreći nije bilo kraja.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M. J.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track