OVO JE KUĆA GDE JE PRIJA ODRASLA A EVO ŠTA KOMŠIJE KAŽU O NJOJ: Živela je sa mamom bakom i dekom a ovako je pamte(VIDEO)
Foto: Printscreen/Paparazzo lov, Petar Aleksić

OVO JE KUĆA GDE JE PRIJA ODRASLA A EVO ŠTA KOMŠIJE KAŽU O NJOJ: Živela je sa mamom bakom i dekom a ovako je pamte(VIDEO)

Stars -

Aleksandra Prijović većinu svog detinjstva provela je u Belom Manastiru. Pevačica je u malom mestu u Hrvatskoj živela sa mamom. Njeni baka i deka više nisu živi ali pevačica često priča o njima.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Kako su komšije izjavile, Priju nisu videli u skorije vreme ali su ponosni na nju. Meštani ovog mesta otkrili su i da je Aleksandra igrala rukomet kad je bila mala kao i da je oduvek volela da peva.

- Ranije smo je viđali kako sa mamom šeta psa sada je neviđamo toliko. Jako smo ponosni na nju, ali dok nije krenula da se takmiči nismo znali da je toliko talentovana. - rekli su meštani

1 / 4 Foto: Printscreen

Ekipa Paparaco lova našla je kuću Prijovićke, i kako se može videti na slikama njena kuća je mala i skormna, ni nalik onoj gde sada Aleksandra sa svojim suprugom i sinom živi u Beogradu.

Kurir.rs/ Paparaco lov

Bonus video:

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track