VOJA NEDELJKOVIĆ MINIMAKSOV SAVET NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Iako je bio škrt na pohvalama legendarni voditelj rekao samo jedno
Foto: Damir Dervišagić, screeenshot

VOJA NEDELJKOVIĆ MINIMAKSOV SAVET NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Iako je bio škrt na pohvalama legendarni voditelj rekao samo jedno

Stars -

Voja Nedeljković podsetio je pratioce na svojim mrežama na velikog novinara i voditelja Milovana Ilića Minimaksa i otkrio da je on bio jedna od najzaslužnijih osoba zbog kojih je aktuleni voditelj „Zvezda Granda“ odlučio da se bavi ovim pozivom.

Voja Nedeljković
foto: Printscreen

Voja Nedeljković: „Minimaks je bio škrt na pohvalama“

- Danas se navršava 19 godina kako nas je napustio Minimaks. Kao dečak sam počeo da ga redovno slušam u legendarnoj emisiji “Tup-tup” na radiju. Moram ga svrstati u one ličnosti zbog kojih sam izabrao poziv kojim se bavim. Bio je škrt u pohvalama, ali mi je pri upoznavanju uputio komplimente i rekao:“Samo guraj… ako ne budeš gurao ti, guraće neko drugi…” – napisao je Voja u opisu fotografije sa Minimaksom.

Nedeljković je naglasio i da mu je ovo jedna od poslednjih zajedničkih fotografija nastala na nekom od nastupa, ne precizirajući tačnu lokaciju gde je slika nastala.

Milovan Ilić Minimaks
foto: Printscreen/Youtube/Pink

Minimaks je vodio „Grand šou“

Podsetimo, Minimaks je ostavio neizbrisiv trag u radijskom i TV novinarstvu zbog čega je posthumno dobio i spomen ploču u zgradi Radio Beograda. U svojim emisijama prvi je na prostorima nekadašnje države predstavio javnosti brojne zvezde narodne muzike među kojima su Lepa Brena i Ceca Ražnatović, a nekoliko godina je bio i voditelj popularnog zabavno-muzičkog formata „Grand šou“.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track