PRVO OGLAŠAVANJE DŽEJLE O NOVOJ PRIJATELJICI KIK-BOKSERKI! Otkrila prirodu njihovog odnosa: Nemam nameru da je izlažem stresu...
Foto: Instagram, Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

PRVO OGLAŠAVANJE DŽEJLE O NOVOJ PRIJATELJICI KIK-BOKSERKI! Otkrila prirodu njihovog odnosa: Nemam nameru da je izlažem stresu...

Stars -

Vest da je pevačica Džejla Ramović veoma bliska sa kik-bokserkom iz Novog Sada, o čemu je pisao Kurir, odjeknula je u domaćim medijima.

Njih dve se intenzivno druže poslednjih meseci, a navodno su početkom januara zajedno uživale na Tajlandu, iako su fotografije objavljivale u odvojeno vreme.

Džejla Ramović
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Tim povodom se oglasila Džejla i otkrila prirodu svog odnosa sa pomenutom devojkom.

- Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vrijeme zajedno. Društvo kao i svako drugo! Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam nameru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost sa njima - rekla je Džejla.

Džejla Ramović
foto: Instagram

Podsetimo, njih dve su početkom januara zajedno uživale u Tajlandu, ali Džejla je svoje pratioce o tome na svom Instagram storiju obavestila pre nekoliko dana, dok je bokserka fotku sa istog mesta, pored bazena, postavila 15. januara.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:12

Ovako je estrda izgledala pre 30 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track