ISPOVEST NAŠE PEVAČICE O BORBI SA TEŠKIM POROKOM: Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu, a onda...
Foto: Printscreen

uspešna borba

ISPOVEST NAŠE PEVAČICE O BORBI SA TEŠKIM POROKOM: Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu, a onda...

Stars -

Goga Filipović osvojila je srca publike još od kada se prvi put pojavila na Grandovoj sceni. Početkom 2000. bila je jedna od najlepših pevačica sa najlepšom bojom glasa, a mnogi su je upoređivali sa Stojom, Šemsom, Indirom Radić, upravo zbog glasa.

Goga Filipović
foto: Nenad Kostić

Međutim, Goga se u jednom momentu povukla sa estradne scene, a u intervjuu za Kurir, otkrila je i gde je bila i šta je radila 17 godina. Sada kada se polako vraća na scenu, Goga je ispričala kako je u međuvremenu vodila i veliku borbu sa porokom.

- Ja sam 11 godina bila strastveni pušač. Dnevno sam konzumirala po 20 cigareta i nisam mogla da zamislim ni sat vremena bez njih. Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu. - priča pevačica pa nastavlja:

Goga Filipović
foto: Nenad Kostić

- Onda je u jednom momentu krenulo da me steže u grudima, počeo je glas da mi škripi i shvatila sam da hitno moram da ostavim moj tada najdraži porok - cigarete. I jesam. Jednog dana sam ustala i rekla "Kraj"! Kod mene je sve ili-ili. Nema između, nema postepeno. Mesec dana sam ja prolazila kroz pakao, jela sam šta sam stigla ugojila se nenormalno, bila nervozna, svađala se sa svima. Nakon tog perioda kao da cigaru nisam u životu zapalila. Sedam godina ne pušim i osećam se bolje nego ikada. Treniram svakog dana i mislim da mi i to dosta pomaže. - rekla je Goga.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Teodora Džehverović proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track