"LJUBIO SAM SE SA MILICOM..." Pobednik Zvezda Granda o aferi sa Milicom Todorović ćutao deceniju, otkrio svaki detalj! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

"LJUBIO SAM SE SA MILICOM..." Pobednik Zvezda Granda o aferi sa Milicom Todorović ćutao deceniju, otkrio svaki detalj! ŠOK!

Stars -

Pevač Bane Mojićević progovorio je nedavno o odnosu sa koleginicom Milicom Todorović, a tom prilikom je otkrio da su se poljubili. Naime, Bane je rekao da sa Milicom nikada nije bio u pravoj vezi, ali da mu se nekada sviđala.

- Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije...- rekao je Bane, pa prebacio temu i rekao da je dva puta mogao da ode na Evroviziju:

Bane Mojićević
foto: Damir Dervišagić

- Da pa jeste, jednom konkretno u duetu sa njom, "Od simpatije do simpatije", pesma iz 2007. godine, a imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmu koju smo pevali svi zajedno sa pokojnim Šabanom Bajramovićem. "Na kraju sveta i negde daleko" i nismo se ni pojavili. U suštini bio je to razlog što nas je Saša Popović povukao zbog nameštaljki, tako da se nismo ni pojavili na toj Beoviziji, to mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički sa Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje - rekao je Bane za "Scandal".

Milica Todorović
foto: ATA images/Antonio Ahel

Podsetimo, pevačica Milica Todorović ponovo je srećna u ljubavi otkako je uplovila u vezu sa izvesnim Lazarom iz Novog Sada.

Podsetimo, Milica je pre neko veče izašla sa dečkom u grad, a ljubavnici su u restoran ušli odvojeno, verovatno kako se ne bi primetilo da su, tada još uvek, navodi o njihovoj ljubavi istiniti.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:07

Aleksandar Milić Mili u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track