Najnovije vesti

LUKASA I SONJU UHVATILA KAKO SE LJUBE, SKANDAL SA POLICIJOM... Svi šok detalji iz života Danijele Vranić, a ona joj je bila BAKA
Foto: Damir Dervišagić

PONOVO SE POJAVILA

LUKASA I SONJU UHVATILA KAKO SE LJUBE, SKANDAL SA POLICIJOM... Svi šok detalji iz života Danijele Vranić, a ona joj je bila BAKA

Stars -

Danijela Vranić se na estradnoj sceni pojavila 2006. godine, preko noći je očarala publiku atraktivnim izgledom, temperamentnim nastupom i brojnim hitovima, godinama kasnije ponela je titulu „kraljica splavova“, i onda netragom nestala.

Ipak, ekipa Kurira je uspela da pronađe pevačicu, koja se posle više od deset godina pojavila u javnosti. Sudeći po fotografijama koje je Kurir paparaco uslikao, mogli smo da primetimo da se uopšte nije promenila i gotovo da je ista kao kada smo je poslednji put sreli.

Najveća ljubav joj je bio Aca Lukas

Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom.Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao.

Aca Lukas, Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Lukas nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Danijelom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

- Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je Lukas u knjizi "Ovo sam ja", a onda otkrio da je Sonja bila razlog njihovog raskida.

- U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo - piše u njegovoj biografiji, u kojoj dalje navodi da mu je Željko tada rekao da se razvodi.

Aca Lukas, Sonja Vuksanović, Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

- Ne sećam se kako sam dobio broj Sonjinog telefona. Poslao sam joj poruku. Uoči, po mnogo čemu, kobnog susreta sa Sonjom u Budvi, bio sam s Danijelom Vranić u vezi pred pucanjem. Krenuli smo na rođendansku žurku u Budvu, ušli smo u avion, a iza nas su bile Sonja i drugarica. Nisam se javio da Danijelu ne bih izlagao neprijatnosti. Primetila je da tu ima nešto, pa je počela da ljubomoriše. Kad smo seli u taksi, bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra koju sam joj kupio. Rekao sam: "Ne treba mi" i bacio sam kroz prozor, kraj žbunja - prisećao se Lukas.

- Na žurki sam se zverski napio i Sonja je. Ali znam da smo se posle nekoliko minuta ljubili iza kuće kao dva napaljena klinca. Pojavljuje se Danijela i u prolazu dobacuje: "Šta je, hoćeš da j**** nešto?" Samo sam je pogledao i nastavio da se ljubim sa Sonjom. Danijela je otišla u sobu. Nisam joj se javio. Dripački potez. Ružan kraj veze sa ženom koja to nije zaslužila - piše u knjizi.

- U Beograd sam se vratio sa Sonjom krvavo zaljubljen. Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče - završio je Lukas.

Skandal sa policijom

Tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko godina podiglo je optužnicu protiv Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je sa 1,84 promila alkohola u krvi pravila darmar po centru grada bežeći od patrole. Pevačica je nakon suđenja morala da plati popriličnu sumu odštete, ali je zatvor izbegla. Provela je samo jednu noć u ćeliji na trežnjenju.

Zanimljiv podatak iz biografije Danijele Vranić je da joj je čuvena proročica Vanga bila baba.

- Čuvala je sestru i mene kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao proročicu – ispričala je jednom prilikom.

Baba Vanga
foto: Youtube/Printscreen, Shutterstock

- Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track