ALEKSANDRI PRIJOVIĆ ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ? Gradonačelnik stavio veto na nastup pevačice, ovo je navodno objašnjenje
Foto: Shahid Mehmod / Panthermedia / Profimedia, Petar Aleksić

šok

ALEKSANDRI PRIJOVIĆ ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ? Gradonačelnik stavio veto na nastup pevačice, ovo je navodno objašnjenje

Stars -

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru.

Koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva srpska zvezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Kako dalje prenosi pomenuti hrvatski medij, Dukić je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše pomenuti medij.

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održane tri estrade, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

Podsećamo, gradonačelnik Pule Filip Zoričić otkazao je koncert na kojem je 25. marta trebalo da nastupe i naše poznate zvezde - Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Duško Kuliš i Zorana Mićanović. Naime, koncert je organizovala organizacija Hiljadarka, koja je, kako se navodi, već dogovorila zakup dvorane, međutim, gradonačelnik je ipak odlučio da sve otkaže.

Kurir / Index / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:00

20240209-STARS-EP241

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track