"TEK ĆU DA KAŽEM ŠTA IMAM" Boki 13 živi sam, ali svaki dan ide kod roditelja, njegova majka prvi put u javnosti progovorila o sinu
Foto: printscreen/skopje1.mk

"TEK ĆU DA KAŽEM ŠTA IMAM" Boki 13 živi sam, ali svaki dan ide kod roditelja, njegova majka prvi put u javnosti progovorila o sinu

Stars -

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, pre više od dva meseca oslobođen iz pritvora u kojem je bio nakon afere „Reket“. Boki je zbog komplikacija sa zdravstvenim stanjem zahtevao da bude pušten iz zatvora kako bi imao adekvatne uslove za lečenje.

Njegova majka se sad oglasila za medije.

Boki 13
foto: Youtube prtscr / Kanal 5 TV

- Bilo je teško, ja sam kao majka sve to teško podnosila, ali borimo se, borimo se i verujemo u Boga i pravdu. On se sada malo oseća smirenije i srećnije jer ima konačno uslove kakvi su mu potrebni da bi se normalno lečio, ima hranu koja mu je potrebna, prima svakodnevno terapije koje mu trebaju - rekla je mama.

Boki 13 nakon izlaska iz pritvora nastavio je da živi u svom stanu koji se nalazi nedaleko od porodičnog doma, ali je svakodnevno obilazi svoje roditelje.

- Lepo mi je, ali nije još vreme da kažem šta imam. Nadam se da će biti sve bolje. Ja zaista nisam spreman još uvek da progovorim o svemu za medije, ali biće prilike, hvala vam puno što ste došli - izjavio je Boki 13 za Blic dan.

kurir.rs/blic/preuzeo I. L.

Bonus video:

00:33

JK otkazala sve obaveze kako bi došla Dragani Mirković na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track