NEDA UKRADEN IZGLEDA KAO DA SE ZAMRZLA U VREMENU! Utegnuta u kožne pantalone, a osmeh ne skida: Evo gde smo je uhvatili PAPARACO
Foto: Kurir

NE STARI

NEDA UKRADEN IZGLEDA KAO DA SE ZAMRZLA U VREMENU! Utegnuta u kožne pantalone, a osmeh ne skida: Evo gde smo je uhvatili PAPARACO

Stars -

Neda Ukraden izgleda savršeno i u osmoj deceniji i važi za veliku damu na estradi, a na izgledu i energiji joj mogu pozavideti i duplo mlađe koleginice.

U prilog tome svedoče i fotke koje je uslikao Kurir paparaco. Pevačicu smo uhvatili ispred Doma sindikata gde će 14.marta odrzati solistički koncert.

Neda Ukraden
foto: Kurir

Utegnuta u kožne pantalone i jaknu pevačica je telefonirala sa osmehom na licu, a možemo slobodno reći da Neda doslovno ne stari.

Neda Ukraden
foto: Kurir

O održavanju svoje linije i zdravlja Neda je jednom rekla i naglasila da je ključ njene vitke linije upravo uravnoteženna ishrana, a omijeno povrće joj je raštan.

- Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu... Kraljica mog stola je raštan, to povrće obožavam. Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine. Ali, kad preteram jedan dan, pazim na to što ću da pojedem drugog dana i tako sam stalno u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvek bitna - zaključila je tada.

Neda Ukraden
foto: Zorana Mandic/ATAImages

Inače, Nedu je naš paparaco uhvatio pre par meseci kako uživa u društvu markantnog javnosti nepoznatog čoveka. Njih dvoje su najpre uhvaćeni u jednom restoranu na rucku, gde su na kraju i nazdravili, a potom se kolima uputuli ka nepoznatom pravcu.

Bonus video:

00:33

JK otkazala sve obaveze kako bi došla Dragani Mirković na koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track