BRAJA KUPUJE SKUPE PARFEME, A GARDEROBU NA SNIŽENJU! Paparaco Kurira uhvatio tekstopisca u šopingu
Foto: Damir Dervišagić

za petama

BRAJA KUPUJE SKUPE PARFEME, A GARDEROBU NA SNIŽENJU! Paparaco Kurira uhvatio tekstopisca u šopingu

Stars -

Čuveni tekstopisac Dragan Brajović Braja očigledno voli da šopinguje sam.

U to se uverila ekipa Kurira, koja ga je srela u jednom šoping molu u Beogradu. Naš paparaco ispratio je Brajovićevo kretanje po ogromnom centru.

Dragan Brajović Braja, Paparaco
foto: Damir Dervišagić

Tekstopoisac je prvo otišao do jedne od najluksuznijih parfimerijina na svetu gde je nakon kratkog razgledanja pazario jedan od proizvoda. Tu se njegov šoping nije završio, već je nastavio dalje. Svratio je u radnju na čijem izlogu je velikim slovima pisalo "Sniženje". Čim je ušao u lokal otišao je do odeljenja gde se nalaze komadi garderobe u veličini XL, ali nakon kratkog razgledanja nije pazario ništa na sniženju. Ili mu se ništa nije dopalo ili nije uspeo da nađe za sebe odgovarajuću veličinu.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Braja je bio kežual obučen. U prsluku marke poznatog brenda, crnoj košulji i crnim pantalonama jedan od najpoznatijih tekstopisca u regionu nije prošao nezapaženo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:28

ĐANI IZABRAO SVOG PREDSTAVNIKA SRBIJE NA EVROVIZIJI: Pratim Breskvicu od početka, ima prelepe pesme, ŽELIM DA ONA IDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track