SVE OD ZLATA I ZNAKU LAVA Jovana Jeremić pokazala poklon za Dan zaljubljenih od dečka bogataša: Voleću te koliko traje moj život
Foto: Printscreen/instagram

nije štedeo

SVE OD ZLATA I ZNAKU LAVA Jovana Jeremić pokazala poklon za Dan zaljubljenih od dečka bogataša: Voleću te koliko traje moj život

Stars -

Jovana Jeremić podelila je na svom Instagram profilu poklon koji je za Dan zaljubljenih dobila od dečka Dragana Stankovića. Naime, Dragan je Jovani darovao zlatnu ružu, kao i naočare poznatog brenda, koje kao zaštitni znak imaju lava.

- Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jedan mali deo večnosti, koliko traje moj život - pisao je na poruci od Dragana.

- Dušo vetra, mesečeva kćeri, ljubavi jedina što vrištiš u ovoj tišini čuvajući osećaj u samoći - poručila je Jovana.

Podsetimo, Jovana i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - rekla je Jovana u emisiji "Premijera vikend - specijal".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track