WC I SPAVAĆU SOBU DELI SAMO ORMAR! Nikolina Pišek pokazala kako oprema vilu od 1.700.000 €: Ne mogu opisati koliko je uzbudljivo!
Foto: Printscreen/Instagram

radovi u toku

WC I SPAVAĆU SOBU DELI SAMO ORMAR! Nikolina Pišek pokazala kako oprema vilu od 1.700.000 €: Ne mogu opisati koliko je uzbudljivo!

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da opremi vilu u zagrebačkom naselju Šestine, koju je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Sve planove o uređenju njihovog doma prekinula je Vidojeva iznenadna smrt, a nakon gotovo dve godine voditeljka je odlučila da nastavi uređivati impozantnu građevinu.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Kako je objavila na Instagramu, naručila je ormare po meri i pregradna vrata. Da je reč o vili koju je kupila s Vidojem svedoči to što se na terasi koju je snimila vidi fasada bordo boje, kakvu smo videli na Nikolininim ranijim snimcima.

Sad je voditeljka odlučila da pokaže veliku spavaću sobu, u koju planira da stavi walk in ormar.

- Walk in closet u spavaćoj sobi počinje da dobija konture i smisao - napisala je na Instagramu uz video spavaće sobe.

Kako se može videti, spavaća soba ima svoje kupatilo, koju će od spavaćeg dela odvajati ormar.

- Ne mogu opisati koliko je uzbudljivo kad jedan ovako veliki projekt kao što je opremanje kuće ili vlastitog stambenog prostora dolazi kraju i kada počnu dolaziti finalni detalji, kad se sve te pazle počnu spajati u celinu koju ste dosad mogli samo zamišljati. Ja sam sad u toj fazi i jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu - rekla je Nikolina.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što je u maju 2022. preminuo njen suprug Vidoje Ristović, s kojim je bila devet godina u braku, krenule su svađe s njegovim ocem Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof. Poznato je kako su Nikolina i Vidoje planirali useljenje u tu luksuznu kuću ispod Sljemena. Nakon suprugove smrti, pokušala ju je prodati za 1,7 miliona evra.

Potencijalnih kupaca za vilu možda je i bilo, ali kad su videli belešku u vlasničkom listu, a to je tužba ćerke pokojnog Vidoja, verojatno su odustali. U vlasničkom listu može se iščitati hipoteka od 400.000 evra upisana 14.5.2021. godine, a druga hipoteka u istom iznosu upisana je na advokatsku kancelariju.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

Zagrebačka agencija za nekretnine vilu je nedavno oglasila za najam.

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s prekrasnim pogledom i bazenom. Kuća je otvorenog tlocrta s velikim boravkom, kuhinjom izlazom na bazen, 3 spavaće sobe i prostorom za osoblje - oglas je to u kojem se iznajmljuje kuća Nikoline Pišek od 420 m2 i tri puta većom okućnicom. Cijena - 6.000 evra mesečno.

Opremljena je vrhunskim materijalima, alu stolarijom, grejanjem putem dizalica topline, podno greanje je postavljeno po celoj površini kuće. Ima i smart house sastav, pripremu za solarne panele te terrazzo podne obloge po cijeloj površini kuće.

Nikolina traži podstanara za vilu ne samo u Hrvatskoj, već i u Srbiji i Sloveniji, s obzirom na to da je kuća oglašena i u tim državama.

Kurir/Story.hr/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:55

20.000 ljudi pevalo sa Acom Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja