ONI SE VOLE IZ SVEG SRCA: Tamara, Nadica, Sloba, Džehva, Grujićka, Emir uz romantiku i iznenađenja obeležili praznik ljubavi
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

POZNATI OBELEŽILI DAN ZALJUBLJENIH

ONI SE VOLE IZ SVEG SRCA: Tamara, Nadica, Sloba, Džehva, Grujićka, Emir uz romantiku i iznenađenja obeležili praznik ljubavi

Stars -

Poznati su juče obeležili Dan zaljubljenih.

Romantika, slatka iznenađenja i putovanja obeležili su ovaj praznik kod domaćih javnih ličnosti. Neki su to učinili u tišini, a ima i onih koju su na društvenim mrežama pokazali koliko se vole.

Može se reći da u tome prednjači estrada. Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Emir Habibović, Slobodan Radanović, Nadica Ademov, Teodora Džehverović proslavili su ljubav sa svojim partenrima.

Jelena i Slobodan Radanović pored dana zaljubljenih obeležili su i godišnjicu braka. Njih dvoje su se venčali u Manastiru Dubnica pre dve godine na Zlataru. Jelena je juče od prijatelja dobila i poklon, a na mrežama je objavila fotografije sa suprugom. Njihova ljubav je jača iz dana u dan, a sin njihov odnos čini lepšim i srećnijim o čemu često govore u medijima.

Jelena i Slobodan Radanović obeležili Dan zaljubljen
Jelena i Slobodan Radanović obeležili Dan zaljubljenfoto: Printscreen/Instagram

Tamara Milutinović nikada nije bila srećnija nego kada se udala za svog izabranika Darka Jevtića. Njih dvoje su prošle godine postali i roditelji, a koliko znače jedno drugom pokazuju svojim prijateljima i pratiocima. Pevačica je napravila selfi pored velikog balona u obliku srca, a ako je suditi po snimku ceo stan je u znaku ljubavi.

Tamara Milutinović dobila veliko srce
Tamara Milutinović dobila veliko srcefoto: Printskrin/Instagram

Njena koleginica Nadica uživa u bezgraničnoj ljubavi koju joj pruža suprug, pa joj je priredio slatko iznenađenje.

Nadica Ademov
foto: Printskrin/Instagram

Emir često pokazuje koliko voli i poštuje svoju lepšu polovinu Tamaru Selimović, a juče su izdvojili vreme samo za sebe.

Drže se jedno uz drugo Tamara i Emir
Drže se jedno uz drugo Tamara i Emir foto: Printscreen/Instagram

Katarina Grujić je otputovala sa naslednicom Katjom u Grčku kod muža Marka Gobeljića. A, tamo je fudbaler za svoje dve princeze priredio pravo iznenađenje.

Katarina na ručku sa Markom Gobeljićem
Katarina na ručku sa Markom Gobeljićemfoto: Printskrin/Instagram

Pored poklona, Gobeljići su takođe uživali u restoranu gde su odvojili vreme samo za njih dvoje.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

Voljena i zaljubljena Džehva je dobila ogroman buket crvenih ruža od dečka slovenačkog košarkaša Matica Rebeca. Njenoj sreći nije bilo kraja čime se i pohvalila svima na mrežama.

- Da te čini istinski srećnom i da ti kaže koliko si lepa- poruka je koju je pevačica objavila uz fotografije na kojima ne skida osmeh sa lica.

00:11

Vendi i Desingerica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track