STEFAN KARIĆ ZA KURIR TV PRED SUĐENJE SA ŠAVIJOM: Osman je trebalo da se vidi sa Natašom, PRIČA JOŠ NIJE OKONČANA (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

STEFAN KARIĆ ZA KURIR TV PRED SUĐENJE SA ŠAVIJOM: Osman je trebalo da se vidi sa Natašom, PRIČA JOŠ NIJE OKONČANA (VIDEO)

Stars -

Starleta Nataša Šavija je 1. maja prošle godine zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

U gostovanju kod Ivana Gajića na Kurir televiziji, Stefan Karić je otkrio dokle je ovaj slučaj stigao i da li se priča okončala.

01:47

OGLASIO SE STEFAN KARIĆ PRED SUĐENJE SA ŠAVIJOM: Osman je trebao da se vidi sa Natašom, PRIČA JOŠ NIJE OKONČANA

- Nije se ta priča okončala, mi sad imamo suđenje 23. februara. Bilo nam je prvo ročište koje je odloženo i ovo sada više ne može da se odlaže. Stvarno ne želim da je komentarišem jer smo još u sudskom procesu. Ne želim ni lepo, ni ružno da pričam o njoj. Šta je ona sa Osmanom radila, kako su se oni dogovarali. Samo znam da su trebali da se vide. Zbog čega se nisu videli? Zašto je promenila ploču? To je već njen problem. Osman mi je rekao da samo treba da se vidimo i nisam ni sa njim hteo puno da ulazim u to. Možda je hteo neku emisiju da napravi sa njom. Znam samo da nemaju razloga da se međusobno mrze - rekao je Karić.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track