DANIJELA VRANIĆ SE VRAĆA NA ESTRADU, ALI NE SAMA! Momak kog svi dobro poznajete staje rame uz rame sa njom
Foto: Adria Media TV

SPEKTAKL

DANIJELA VRANIĆ SE VRAĆA NA ESTRADU, ALI NE SAMA! Momak kog svi dobro poznajete staje rame uz rame sa njom

Stars -

Kraljica splavova, Danijela Vranić posle desetogodišnje medijske ali i muzičke ilegale vraća se na scenu!

Pevačica koja je nekada žarila i palila gde god bi se pojavila okupila je tim saradnika sa kojima će raditi, a pripreme uveliko traju.

Kako saznajemo, Danijela će najverovatnije prvi nastup održati u Beogradu, ali neće biti sama na sceni! Ona će za početak nastupati sa mladim pevačem Xanderom Misojčićem, bivšim učesnikom takmičenja „Zvezde Granda“.

00:16

Danijela Vranić se sprema za povratak

„Danijela se odvikla od nastupa, dugo nije nastupala, povukla se u ilegalu, ali sad je odlučila da se vrati i muzički i medijski. Napravila je tim, svako ima svoje zaduženje, i uveliko teku muzičke probe. Pošto želi da izgleda i zvuči kao u najboljim danima, ništa ne prepušta slučaju, pa će sa njim na nastupima pevati i njen kolega Xander. Dečko radi svakog vikenda punom parom, poznat mu je teren, a i na prvoj probi su se odmah skapirali. I energetski i vokalno. Danijela je tokom karijere imala i duete, tako da će njih dvoje i na sceni ukristiti glasove. Trebalo bi da, za otprilike, mesec dana krene realizacija cele ove priče, a kako vidim i čujem, interesovanje za Danijelom je ogromno i u Srbili ali i u dijaspori“, ispričao nam je izvor.

Bonus video:

07:15

STARS EP244

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja