FONTANA, PALME, LEŽALJKE, TU JE I LETNJIKOVAC Zavirite u Stojino imanje u Perlezu, njena OAZA, a u kući sve pršti od LUKSUZA
Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

FONTANA, PALME, LEŽALJKE, TU JE I LETNJIKOVAC Zavirite u Stojino imanje u Perlezu, njena OAZA, a u kući sve pršti od LUKSUZA

Stars -

Stojanka Novaković Stoja odlučila se za život van grada te prebiva na svojem imanju u Perlezu na kojem se nalazi njena obiteljska kuća.

Samoubistvo, Muž, Stoja
foto: Dragan Kadić

Kuću u kojoj je odrasla, nadomak Zrenjanina, Stoja je renovirala i za sebe napravila dom u kojem odmara, daleko od beogradske vreve.

Ogromno dvorište okružuje kuću, a Stoja ga je odlučila urediti, kako bi svakodnevno uživala u svojoj oazi mira. Dvorište prepuno cvijeća, ukrasila je fontanom, palmama, ali i ljetnikovcem u kojem obožava ugostiti drage ljude.

Stoja
foto: Dragan Kadić

Unutrašnjost doma uredila je na moderan način pa tako dominira bijela boja i luksuzni komadi namještaja, dok je kuhinja od blagovaonice odvojena šankom.

Stoja
foto: Printscreen

Jednu sobu adaptirala je u 'walk in' ormar, koji je definitivno njena omiljena prostorija u domu. Stoja je na društvenom mrežama jednom pokazivala svoje omiljene odevne kombinacije, dok se na policama jasno vide skupocene torbe, bunde ali i luksuzna obuća.

- Dugo godina sam sa detetom živela i radila u Novom Sadu i, iskrena da budem, Beograd me nikada nije zanimao. Bile su to devedesete kada se svašta dešavalo i plašila sam se ljudi. Posle sam došla opet u Perlez. Ovde imam mir i ne pomišljam odatle da idem. Skockala sam sve po svojoj volji, rekla je jednom za Republiku.

kurir.rs/story/preuzeo I.L.

Bonus video:

01:05

Dragana Mirković se obratila nakon koncerta 3

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track