DARA BUBAMARA I SANDRA AFRIKA NAJVEĆE TAJKUNKE NA ESTRADI! U nekretninama imaju oko 1.500.000 €! Evo kako su došle do PARA!
Foto: Shutterstock, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

DARA BUBAMARA I SANDRA AFRIKA NAJVEĆE TAJKUNKE NA ESTRADI! U nekretninama imaju oko 1.500.000 €! Evo kako su došle do PARA!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara i njena koleginica Sandra Afrika zvanično su prave tajkunke na domaćoj estradi, a u nekretnimama, kako mediji pišu, navodno imaju oko milion i po evra! Naime, one su godinama ulagale u kupovinu stanova i garsonjera, koje danas izdaju, a od kojih imaju pozamašnu sumu novca na mesečnom nivou.

- Dara i Afrika su prvo štekale novac, a kad su digle cenu nastupa da bude dovoljno visoka, počele su pametno da ulažu. Sada su kupile toliko nekretnina da ne znaju šta će s parama! Imaju ih obe u vrednosti od oko milion i po evra. To su stanovi kako u Beogradu, tako i mimo prestonice, što se isplatilo kupovati jer su ih pazarile u vreme kad cene nisu otišle u oblake - priča upućen izvor i dalje otkriva da je Dara rekorderka po tome.

Dara Bubamara
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock, Beta/Exit fondacija

- Bubamara u rodnom Novom Sadu ima nekoliko nekretnine, a skoro je pazarila i jednu u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Sve te stanove izdanje, a živi na relaciji Beograd - Novi Sad, gde ima svoja dva koja nisu za rentiranje. Sve vredi blizu milion i po evra, čak i više!

Podsećamo, pevačica Dara Bubamara izazvala je nedavno pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama, otkrivajući da je postala vlasnica još jedne nekretnine.

Dara Bubamara
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Na fascikli na kojoj je pisalo "javni beležnik", Dara je otkrila svoju novu investiciju uz poruku:

- Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi - pohvalila se Dara na Instagramu. Dara je istakla da, iako ne voli da se hvali svojim materijalnim vlasništvom, želi da obezbedi lagodan život svom sinu Kosti. U jednom intervjuu je rekla:

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž.

Sandra Afrika
foto: Kurir televizija

Sa druge strane, Sandra Afrika, nakon što je sebe obezbedila kupila je nekoliko stanova koji koštaju oko 200.000 evra. Kad se sve skupi, izađe takođe na milion i po evra, ali ona ne volim o tome puno da priča. Radi dugo u biznisu pravljenja zgrada, tako da vrlo dobro zna kako i gde da uzme stan za sebe.

kurir.rs/republika/preuzeo I.L.

Bonus video:

01:31

Miroslav ilić o pesmi koju je posvetio majci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja