"ODLUČILA SAM DA PROGOVORIM O SVOM ŽIVOTU, ĆUTANJE MI SE SMUČILO" Pevačica otkrila sočne detalje: Ovo joj je MUŠKARAC iz snova!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ODLUČILA SAM DA PROGOVORIM O SVOM ŽIVOTU, ĆUTANJE MI SE SMUČILO" Pevačica otkrila sočne detalje: Ovo joj je MUŠKARAC iz snova!

Stars -

Najčitanija vest vezanu za pevačicu Katarinu Živković je o njenom novom dečku.

Pevačica nije znala odakle da počne, pa je široj javnosti u emisiji "Divan šou" na ovaj način otkrila o čemu se radi.

02:09

ODLUČILA SAM DA PROGOVORIM O SVOM ŽIVOTU, ĆUTANJE MI SE SMUČILO Pevačica otkrila sočne detalje: Ovo joj je MUŠKARAC iz snova!

- Ne znam odakle da počnem, davala sam neki intervju, postavili su mi pitanje o privatnom životu. Htela sam da ponavljam kako je to moja stvar, ali sam se smučila samoj sebi, taj odgovor mi je prešao preko glave. Odgovoriću ovako, šest godina sam u ozbiljnoj vezi, šest godina sam voljena i volim divnog muškarca, on je čovek mog života.

- Ja sam sama birala da budem javna ličnost i medijski eksponirana. Pristala sam na to, a to ne znači da moja porodica, partner, dete, treba zbog mene da postanu javne ličnosti. Poštujem privatnost mojih dragih ljudi isto kao što i oni poštuju mene u javnom poslu. Dakle, ne radi se o novom dečku, nego sam tu informaciju iznela nakon dosta vremena, pa je ljudima zvučalo kao da imam novog.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:53

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTKRILA KOME JE POSVEĆENA NJENA NAJEMOTIVNIJA PESMA Tekst je biografski, a svako ko je čuo imao je ISTU REAKCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track