"ŽENI MI SE MUŽ!" Žena Slobe Radanovića u velikom problemu, spremaju GALA SVADBU, dolazi pola estrade, a mladoženja nije spreman
Foto: Printskrin/Instagram

"ŽENI MI SE MUŽ!" Žena Slobe Radanovića u velikom problemu, spremaju GALA SVADBU, dolazi pola estrade, a mladoženja nije spreman

Stars -

Jelena i Slobodan Radanović odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali pred Bogom.

Pevač i njegova supruga, po svemu sudeći, napraviće gala svadbu i sada se uveliko bave organizacijom veselja. Međutim, Jelena ima dosta poteškoća pošto njen suprug neće da obuče bilo kakvo odelo, već posebno.

Naime, Sloba je tražio maslinastozeleno odelo s obzirom na to da ovu boju kao i maskirnu garderobu obožava. Kako bi mu ispunila ovu želju Jelena je odlučila da pomoć potraži od svojih pratilaca na Instagramu kojima se požalila da nije problem samo boja, već i veličina s obzirom na to koliko je Radanović krupan:

Slobodan Radovanović
foto: Printscreen

- Gde ima maslinasto odelo u broju 58? Ženi mi se muž - napisala je Jelena, a zasigurno je dobila dosta odgovora. Ipak, nije poznato da li je uspela da nađe odelo za svog supruga.

Kako se spekuliše, Jelena i Sloba svadbu će napraviti u utorak, a očekuje se veliki broj poznatih ličnosti.

Pevač i njegova supruga Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Nedugo potom su se u tajnosti venčali i u opštini.

kurir.rs/informer/preuzeo I.L.

Bonus video:

01:31

Miroslav ilić o pesmi koju je posvetio majci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track