PRIJA NAPRAVILA LUDILO U OSIJEKU PETI PUT ZAREDOM! Reper joj uputio neverovatan kompliment, a onda se pevačica obratila svima
Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

PRIJA NAPRAVILA LUDILO U OSIJEKU PETI PUT ZAREDOM! Reper joj uputio neverovatan kompliment, a onda se pevačica obratila svima

Stars -

Aleksandra Prijović i peti dan za redom, oduševila je prepun Gradski vrt. I na posljednjem koncertu Osječani su od reči do reči pevali njene hitove u glas.

Gost iznenađenja bio je popularni reper Nucci, koji je s Aleksandrom otpevao hit "Đerdan".

- Znaš koliko te podržavam i volim ono što radiš i zaista mi je jako drago što si večeras ovde jer znam koliko te publika voli gde god da dođeš - poručila je Aleksandra.

Aleksandra Prijović, Osijek
foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam barem mali deo ove novije istrije koju pišeš. Drago mi je što uspeva da kroz sve ove koncerte približi vama koliko je ona stvarno normalna i prizemna osoba i stvarno veliki prijatelj - rekao je reper.

Aleksandri se, na oduševljenje publike, ponovno na pozornici pridružila i majka Borka Mihajlović.

1 / 33 Foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

- Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su pre nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci i Varaždinu. Radujem se i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam da ponovo dođem u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba!

I u Osijek su Aleksandru došli podržati brojni kolege - Boban Rajović, Voyage, Rada Manojlović, Ana Bekuta i Nucci.

kurir.rs/ ExtraFM/foto

Bonus video:

02:11

DESIGNURICU BIH DOVELA NA PREVASPITAVANJE Katarina Živković izabrala njega za duet: Inteligentan je, simpatičan i iritantan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track